Redmagazine.net

Redmagazine.net: cine, televisión, publicaciones, web, videojuegos, música. Para la promoción de nuevas formas narración y pensamiento.

2003-2007
Redmagazine.net
web by
Yerblues.net
Jaumesala.com
usamos
SPIP
este website est bajo una
licencia de Creative Commons

Licencia Creative Commons
» INICIO » MÚSICA

Abd Al Malik

por Francesc Felipe - 2 comentarios - música - 07/01/2007 - enlace

Des que Lluís Llach va dir que deixava de publicar discos, molts havíem cregut que la cançó perdria una bona part de l’encís que havia tingut. Però sincerament amb la troballa casual d’Abd al Malik, capaç de mesclar tots els gèneres possibles des de la seua identitat com a francès i com a musulmà un se n’adona que com dia Martí i Pol "tot és possible avui". I tant que és possible! La sensibilitat, l’ingeni i la ruptura que fa amb el hip hop, si és que li’n podem dir així, és senzillament avanguardista. Si algu creu en la reencarnació jo diria que és un nou Ovidi Montllor.


» 2 comentarios enviados:


  • 1. Rbn!
    10/01/2007 - 15:27

    Qué bueno! Ya tengo la "mula" trabajando. Por cierto, no estaría de más conseguir una versión subtitulada, para entender mejor lo que recita/canta.

  • 2. Fèlix
    19/01/2007 - 03:40

    Gràcies per la troballa. Prenc nota. Clar que et recorda a l’Ovidi. Em recorda, també, i molt Jacques Brel, un clar referent de l’Ovidi» Volver arriba
Redmagazine.net: para la promoción de nuevas formas narración y pensamiento