Redmagazine.net

Redmagazine.net: cine, televisión, publicaciones, web, videojuegos, música. Para la promoción de nuevas formas narración y pensamiento.

2003-2007
Redmagazine.net
web by
Yerblues.net
Jaumesala.com
usamos
SPIP
este website est bajo una
licencia de Creative Commons

Licencia Creative Commons
» INICIO » MISCELÁNEA

GTA IV

por Francesc Felipe - 2 comentarios - videojuego - 30/03/2007 - enlace

Ja tenim el tràiler de la nova edició de ’Grand Theft Auto’. Sota el títol "He matat, he traficat i he venut gent... tal volta ací les coses siguen diferents" els de Rockstar Games preparen la nova aventura que farà posar els pèls de punta a més d’un, no pel contingut, que continua sent igual al d’altres edicions, sinó per l’escenari escollit: New York. I pel ¿realisme? amb les noves consoles XBOX 360 i PS3. Lamentablement no han tingut la valentia de posar directament un protagonista àrab, encara que s’hi assembla.

Esperem amb ganes el proper ’GTA IV’, sobretot, com sempre, per la seua banda sonora, pels seus comentaris a la ràdio i per la crítica explicita a les societats posmodernes occidentals que conviuen (convivim) i provoquen (provoquem) la viòlència i les desigualtats diàriament. De ben segur que algú trobarà el crack per poder rebentar les torres besones. Com n’és la condició humana, tan violenta com a l’’Odissea’!


» 2 comentarios enviados:


  • 1. Joan Carles Martorell
    02/04/2007 - 13:38

    Cuando compré el GTA Vice City, allá por 2004, puse al límite mi portátil Acer. En 2005 sólo pude jugar al GTA San Andreas después de comprarme un sobremesa de última generación. Ahora, si quiero el GTA IV, digo yo que me tendré que comprar la Play Station 3 (que cuesta 600 euros) más su correspondiente televisor con HD... Qué cruz!

  • 2. ferran cruixent
    26/04/2007 - 15:07

    Espero que la música original sigui gravada amb orquestra de veritat. Alguns fragments ’canten’ molt, es nota que és MIDI a sac. Deplorable que no inverteixin en realisme auditiu. I estem parlant d’un TRAILER !!!!!» Volver arriba
Redmagazine.net: para la promoción de nuevas formas narración y pensamiento